Donate – P4K – Cyprus, Greece & European Union

Προς το παρόν, δωρεές από την Κύπρο, Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να αποσταλούν μόνο με τους κάτωθι τρόπους.

Currently donations from Cyprus, Greece & the EU can only be accepted by the below methods.

Δωρεές που δεν εκπίπτουν από την φορολογία.

Non Tax Deductible

Τα ποσά των δωρεών που αναφέρονται σε αυτή την στήλη, δεν εκπίπτουν από τη φορολογία και πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στον π. Θεμιστοκλή μέσω του Paradise 4 Kids για να βοηθήσουν στην περίθαλψη των φτωχών.
Δωρεές που εκπίπτουν
από την φορολογία.

Tax Deductible

Τα ποσά των δωρεών που αναφέρονται σε αυτή την στήλη εκπίπτουν από την φορολογία και χρησιμοποιούνται από τον π. Θεμιστοκλή με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές που του δίδονται από τα κατά τόπους Γραφεία της Ιεραποστολής.
Δωρεά εφάπαξ.
Δωρεά σε μηνιαία βάση.
Give Once or Monthly
Not Tax Deductible





Εγκρίθηκε,
αναμονή για
πιστοποιητικό
Στο παρόν στάδιο βρισκόμαστε στην διαδικασία υποβολής αίτησης στην Κυπριακή Δημοκρατια για αναγνώρισή μας ως φιλανθρωπικό ίδρυμα με την δυνατότητα αποδοχής δωρεών που εκπίπτουν από την φορολογία, το οποίο θα τυγχάνει εφαρμογής σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

We are currently in the process of applying for Charitable and Tax deductible status in Cyprus that will apply throughout the European Union States.
Σύμφωνα με τις πάγιες οδηγίες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, το κάθε ευρώ που αποστέλλουμε στον π. Θεμιστοκλή για την υλοποίηση του ιεραποστολικού του έργου πρέπει να εγγράφεται σε χορηγία και τα ποσά επιβάλλεται να χρησιμοποιούνται με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές της αίτησης για χορηγία. Για παράδειγμα, εάν αιτηθούμε χορηγία για ανέγερση ενός ορφανοτροφείου, αυτά τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανέγερση ορφανοτροφείου. Εάν χρησιμοποιήσουμε χρήματα για σίτιση των φτωχών, ο Πάτερ Θέμη θα περιορίζεται στο ύψος και μέθοδο από την χορηγία στο πως θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα.

Το Paradise 4 Kids έχει την υπέρτατη εξουσία να χρησιμοποιήσει δωρεές στην διακριτική του ευχέρεια για την συνέχιση και προαγωγή των σκοπών του. Ανυπομονούμε να προωθήσουμε τη δωρεά σας προς καλή χρήση για υποστήριξη αυτών που υποφέρουν από την φτώχια, την εξαθλίωση, την βία, τις αρρώστιες και την έλλειψη σχολικής εκπαίδευσης στην Αφρική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ελλάδα & Κύπρος Επιτροπές
P4K Cyprus (Portrait)

Επικοινωνήστε μαζί μας / Contact us – Ελλάδα

Το Paradise 4 Kids Greece (P4K-Gr) είναι ένας πλήρως εθελοντικός οργανισμός.
Στην Ελλάδα ενεργεί ως θυγατρικός οργανισμος όπως και μαζί με τους αδελφούς οργανισμούς Paradise 4 Kids Inc. USA, (P4K-USA),
Paradise 4 Kids United Kingdom (P4K-UK) και το
Paradise 4 Kids Australia (P4K – AU).
Κανένα άτομο ή και άτομα δεν λαμβάνει τον οποιονδήποτε μισθό για την εργασία τους στους πιο πάνω οργανισμούς.
Η Ιστοσελίδα και η συντήρησή της έχει ευγενώς δωρηθεί από τα 2plik8 Studios.
Γραφείο P4K – Gr -Αθήνα – Ελλάδα
Διευθυντής P4K – Gr : Χρήστος Χ
Τηλεφωνο: +30 6 976 766 133
email – eu@paradise4kids.org

Συμμετοχή στο Κυπριακό μας Facebook Group / Γίνετε μέλος του ομίλου Ελλάδα Facebook

P4K Cyprus (Portrait)

Επικοινωνήστε μαζί μας / Contact us – Κύπρος

Το Paradise 4 Kids Cyprus (P4K-Cy) είναι ένας πλήρως εθελοντικός οργανισμός.
Στην Κύπρο ενεργεί ως θυγατρικός οργανισμος όπως και μαζί με τους αδελφούς οργανισμούς Paradise 4 Kids Inc. USA, (P4K-USA),
Paradise 4 Kids United Kingdom (P4K-UK) και το
Paradise 4 Kids Australia (P4K – AU).
Κανένα άτομο ή και άτομα δεν λαμβάνει τον οποιονδήποτε μισθό για την εργασία τους στους πιο πάνω οργανισμούς.
Η Ιστοσελίδα και η συντήρησή της έχει ευγενώς δωρηθεί από τα 2plik8 Studios.
Γραφείο P4K – Cy: Λάρνακα, Κύπρος
Διευθυντής P4K – Cy : Ζαχαρίας Σ
Τηλεφωνο: +357 9 790 2992
email – eu@paradise4kids.org

Συμμετοχή στο Κυπριακό μας Facebook Group / Γίνετε μέλος του ομίλου Ελλάδα Facebook

International Head Office – Brisbane, Australia
International Director – Louis T,
Email: pk4a [at] pk4a.com
Cell/Mob: +61 [0] 411 739 379

UK Head Office – London
UK Director – George T
Cell/Mob +44 [0] 773 806 2863

United States Head Office –
NJ, USA.
President – Gigi S,
Email gigi@paradise4kids.org
Cell no: +(1) (973) 650-9510
Treasurer – Linda C,
Email linda@paradise4kids.org
Cell no: +(1) (973) 865 6796

Το Ρ4ΚΑ, γνωστό και ως P4K είναι ένας πλήρως εθελοντικός οργανισμός ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για την Πίστη, για Φαγητό και για Σχολική Εκπαίδευση για κάποιες από τις πιο φτωχές χώρες της Γης. Χρηματοδοτούμε αποστολές και ιεραποστόλους τους οποίους μας προτείνει ο Ορθόδοξος μοναχός Πάτερ Θέμης Αδαμόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε και υπηρετεί στην Αφρική για περισσότερα απο 20 χρόνια, από την Ανατολική μέχρι την Δυτική ακτή.

Χρηματοδοτούμε επίσης την Ορθόδοξη Ιεραποστολή του Πάτερ Θέμη στην Σιέρρα Λεόνε που σκοπό έχει την διδαχή του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού και για να αντιμετωπίζει τις ανθρώπινες ανάγκες στο όνομα του Ιησού και μέσω της αγάπης χωρίς καμία διάκριση.

Με 4 ξεχωριστούς οργανισμούς, το Paradise4 Κids Αυστραλίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ηνωμένου Βασιλείου και σύντομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μοιραζόμαστε μια ιστοσελίδα, μια πίστη ένα σκοπό και ένα Ευαγγέλιο, το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Σκοπόs μας είναι να μετουσιωσουμε τα λογια ΤΟΥ σε πράξεις όπως αναφέρονται στο Κατά Ματθαιον Άγιον Ευαγγέλιο, 25ος στίχος, να βοηθούμε αυτούς που πεινούν, αυτούς που διψούν, τους γυμνούς, τους άρρωστους και τους ξεχασμένους.

Κατά μέσον όρο, περισσότερο του 90% όλων των δωρεών που μαζεύονται για Εγκεκριμένες Χορηγείες, αποστέλλονται στην Αφρική για να διανεμηθούν από τον Πάτερ Θέμη. Το P4kA & το P4k δεν πληρώνουν τους οποιουσδήποτε μισθούς, δεν έχουν προσωπικό, δεν λειτουργούν γραφεία, δεν έχουν την οποιαδήποτε περιουσία και όλη η εργασία που γίνετε από τους εργάτες του είναι εθελοντική.

Η ανάληψη ευθύνης και η διαφάνεια είναι της ύψιστης σημασίας για εμάς ούτως ώστε να είμαστε καλοί βοηθοί στον αμπελώνα του Θεού μας και να ακούσουμε τις λέξεις: “θα σας βάλω επικεφαλείς πολλών πραγματων. Ελάτε και μοιραστείτε την ευτυχία του Κυρίου σας!”

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, χορηγείες και φοροαπαλλαγές εκδίδονται με βάση τις οδηγίες και κανονισμούς του IRS υπό τον οργανισμό Paradise 4 kids Inc ως οργανισμό με βάση το άρθρο 501( C)(3) που εκπίπτει από τον φόρο του IRS.
.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο χορηγείες και φοροαπαλλαγές εκδίδονται με βάση τις οδηγίες του HRMC υπό τον φιλανθρωπικό οργανισμό με αρ. εγγραφής #1175916 και με πιστοποιητικό Paradise 4 kids.

Στην Αυστραλία εγκεκριμένες χορηγίες και φοροαπαλλαγές εκδίδονται με βάση τι οδηγίες, κανόνες και κανονισμούς της Aus Aid/ATO υπό τον αδελφό Φιλανθρωπικό Οργανισμό HEALTH AND DEVELOPMENT AID ABROAD AUST FUND INC με αρ. Εγγραφής 1273, Πιστοποιητικό Εγγραφής HADA.

Σύντομα ευελπιστούμε και προσευχόμαστε ότι n εγκριση της αίτησήs μας στην Κύπρο θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τις εθελοντικές μας εργασίες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και να προσφέρουμε φοροαπαλλαγή για χρηματικές δωρεές.

Shop P4K – Buy a T-Shirt and $5 goes to Africa.

Hundreds of Designs
or Design your own.

For use by Fr Themi to
feed the poor. Not Tax Deductible.

WORLDWIDE DELIVERY
Online Security Compliance
The website paradise4kids.org website does not collect any personal data;
The website paradise4kids.org website does not install any type of cookies to your device;
When donating, paradise4kids.org do not store, record or copy any data;
Donors are always redirected to safe secure & compliant sites such as Paypal, Ezi Debit, iTransact, Just Giving and alike institutions that have AAA rating security measures.
Personal Data Protection is in force
To comply with International Charitable guidelines,​ all Tax deductible funding send for missionary work must be written into a “Grant” and the funds can only be spent along the Grant Application guidelines.
For example, if we apply funds to build an Orphanage, these funds can only be spent building the Orphanage; if we apply funds to feed the poor,
we are limited to the figure and method in the grant as to how the funds are spent.
All Grants are Community based and Individual Sponsorship is not accepted.
Disclaimer
Paradise 4 Kids, has the ultimate authority to use donor contributions at its discretion in furtherance of its exempt purposes.
We look forward to putting your contribution to good use to support those suffering from poverty, violence, sickness, and a lack of education in Africa, and throughout the world.

[table “102” not found /]

Print Friendly, PDF & Email
© 2010, Paradise 4 Kids Global.